TBM as a Service

TBM as a Service indeholder Apptios Cost Transparency modul konfigureret ud fra ATUM-modellen. Devoteam Technology Consulting udgør dit TBM office og sparer dig for at dedikere egne ressourcer til data upload og analyser. Du får derimod et dedikeret team, der bliver sparringspartner til både finans og IT, hvor anbefalinger og forslag til omkostningsbesparelser og forslag til yderligere optimeringer til CFO og CIO vil være en del af pakken.

Servicen giver ydermere read-only adgang til Apptio Cost Transparency dashboards og rapporter.

Vi sørger for at:

 • Data loades og valideres i systemet

  Vi sikrer at alle definerede filer indsamles og uploades til Apptio og platformen.
 • Systemet samt data monitoreres

  Vi holder øje med at systemet kører, vi vedligeholder konfigurationen, og tjekker at data, der loades i systemet, ser korrekt ud.
 • Data analyseres

  På baggrund af data-analyser udarbejdes anbefalinger til omkostningsbesparelser, anvendelsesrationalisering, leverandørkonsolidering og datacenter optimering.
 • Der afholdes månedlige møder med CIO og CFO

  Sammen med CIO og CFO gennemgår vi analyser og anbefalinger.

Hvad får du?

Konfiguration af Apptio Platform og Cost Transparency Module Vi udfører den grundlæggende konfiguration af Apptio platformen og sørger for at indhente den nødvendige data.
Kost drevet til alle "Cost Pools" & "IT Towers" Når data er i systemet drives omkostninger til cost pools og IT Towers. Her kan man begynde at danne sig et overblik over, hvor omkostninger bruges.
Kost drevet til op til 5 applikationer/services Omkostningerne drives videre til 5 applikationer/services, så man f.eks kan se, hvilke top 5 applikationer/services, der trækker flest omkostninger.
Adgang til Cost Transparency dashboards og rapporter Du får med få klik adgang til Out of the Box dashboards og rapporter af dine finansielle data. Rapporter som du sikkert før har udarbejdet manuelt ved at samkøre data fra flere forskellige kilder.
Devoteam Technology Consulting TBM Office 2 dage om måneden Med Devoteam Technology Consulting som dit TBM Office skal du ikke selv allokere ressourcer til at vedligeholde systemet og sikre upload af data - det gør vi. Ydermere analyserer vi data og udarbejder anbefalinger til fx omkostningsbesparelser, anvendelsesrationalisering, leverandørkonsolidering etc.
devoteam

Se videoen, hvor Morten Juul Nielsen, Head of TBM forklarer, hvordan TBM kan hjælpe jer med at få styr på it-omkostningerne i en fart.

Kontakt

Casper Søvndahl Grewal

Sales Director

 

Aktuelle artikler

Vores kerneydelser