Service Management

Med Micro Focus SMA-SM (tidligere Service Manager) får jeres virksomhed en IT Service Desk løsning, der samler og tager hånd om jeres behov for support og it-service. 

Løsningen tilbyder mange tilpasnings-, konfigurations- samt rapporteringsmuligheder, og giver IT Executives mulighed for nemt at styre og rapportere it-funktioner i et stadig mere komplekst miljø. Dermed får I den bedste hjælp til at gøre jeres it-afdeling mere effektiv.

SMA-SM er en on premise-løsning, der er tilgængelig på alle platforme. Det kan tilpasses helt til jeres behov og endda tilknyttes en mobil klient.

 

Micro Focus kort fortalt

 • ON PREMISE-BASERET LØSNING

  SMA-SM installeres lokalt hos jer, hvilket bidrager til høj fleksibilitet og understøttelse af agil implementering.
 • MICRO FOCUS UNDERSTØTTER

  Alle kerne ITIL-processer som Incident Management, Change Management, Configuration Management, Knowledge Management, Problem Management, Release Management, Request Fulfillment, Servicekatalog, Service Level Management.
 • PROCESS DESIGNER

  Med det indbyggede Process Designer modul kan I nemt skræddersy jeres out-of-the-box proces-workflow, så det passer til jeres behov.
 • Service Portal

  Ved hjælp af SMA-SM Service Portal kan jeres Service Desk-team samarbejde bedre og samtidig være forbundet med slutbrugerne på en ny og intelligent måde.

Vores løsningskatalog inden for SMA-SM

Inbound E-mail Med denne applikation kan du tilføje både interne, eksterne og leverandørers mailboxe til automatisk at genere tickets i dit sagssystem.
Alle tickets oprettes i samme format, og vedhæftede filer i mails tilføjes endda den pågældende ticket.
Word Document Generator Denne komponent giver dig et rammeværk til at generere Word-dokumenter baseret på en given skabelon og data fra records i dit sagssystem. Dokumenterne kan gemmes på den pågældende record som dokumentation.
E-mail notification suppression Gør det muligt for brugerne individuelt at vælge, hvilke e-mail-meddelelser der skal modtages. Du får mulighed for at vælge både individuelle og gruppenotificeringer til og fra.
devoteam

Kontakt

Casper Søvndahl Grewal

Sales Director

 

Jesper Holmegaard

Sales Manager

Vores kerneydelser