Atlassian

Atlassian er med Jira Service Desk den nye spiller i ITSM-markedet, som forbinder de traditionelle ITIL-discipliner med agil udvikling og DevOps.

Sammen med Atlassian leverer Devoteam Technology Consulting, med vores ekspertise og mangeårige erfaring indenfor ITSM, den bro der altid har manglet mellem DevOps og ITSM.

Vi kombinerer værktøjerne fra Atlassians suite af produkter og apps til en samlet løsning, der dækker alle behov inden for og imellem Service Management og Software udvikling.

Atlassian kort fortalt

 • ON-PREMISE ELLER I SKYEN

  Jira Service Desk leveres både som cloud eller on-premise løsning, der kan hostes lokalt eller i private/public cloud.
 • JIRA SERVICE DESK UNDERSTØTTER

  Jira Service Desk er PinkVerify™ and Axelos™ i processerne Request Fulfillment, Incident Management, Problem Management og Change Management. De resterende ITIL processer som Knowledge Management, Configuration Management, Release Management, Servicekatalog og Service Level Management dækkes med Portalen til Jira Service Desk og apps som Atlassian Confluence og Insight CMDB. Jira understøtter også Governance Risk & Compliance (GRC)
 • FLEKSIBEL, EFFEKTIV OG SKALÉRBAR PLATFORM

  Jiraplatformen har været den førende platform til understøttelse af softwareudvikling i mange år, og 30.000 kunder udnytter allerede potentialet i Jira Service Desk.
 • Kombiner apps for at dække ethvert forretningsbehovKOMBINER APPS FOR AT DÆKKE ETHVERT FORRETNINGSBEHOV

  Med over 3.000 apps er Atlassian Marketplace stedet, hvor Jira Service Desk udbygges til at understøtte ethvert forretningsbehov eller via integration med andre produkter.
devoteam

Få et indblik i Atlassian her:

Kontakt

Petar Kadijevic

Principal

Thomas Olsen

Principal

 

Seneste nyt