Service Management

I Devoteam Technology Consulting ved vi, at Service Management er et forretningskritisk område, der påvirker hele organisationen. Beslutningen om at introducere en ny Service Management-løsning er betydningsfuld og kræver stor indsigt. Derfor bruger vi den tid, der skal til for at forstå jeres forretning og lytte jeres behov.

Vi anvender agile metoder, der sikrer en fleksibel og effektiv tilpasning af løsningen, så vi sammen rammer rigtigt første gang.

Markedets bedste løsninger

Vi tilbyder rådgivning, implementering og supportering af markedets bedste løsninger – ServiceNow og Atlassian (Jira).

Vores strategi er, at tilbyde den løsning der passer bedst til den specifikke kunde. Vi har stor erfaring med Service Management både til IT og til anvendelse udenfor IT i andre Shared Service-organisationer og til forretningsunderstøttelse.

Alle virksomheder har forskellige behov, så derfor har vi tilsvarende en alsidig produktportefølje. Således har vi noget til alle – både jer, der ønsker at gå i skyen, jer der ønsker on-premise – og endda jer, der ønsker fleksibiliteten i at kunne være begge steder.

Kundeservice og -support i verdensklasse – men selvfølgelig på dansk

Når du vælger Devoteam Technology Consulting, er du i trygge hænder, hele vejen fra projektets start til din løsning er i drift.

Som de eneste i Danmark tilbyder vi dansksproget support på vores løsninger. Dette betyder, at overgangen fra udvikling til drift bliver håndteret professionelt af konsulenter, som kender din løsning.

devoteam

Kontakt

Casper Søvndahl Grewal

Sales Director

 

Jesper Holmegaard

Principal Sales Manager

Seneste nyt

Vores kerneydelser