Robotic Process Automation

Alle taler om Robotic Process Automation, men hvad er det, og hvordan griber man det an? 

Robotic Process Automation (RPA) er et begreb, man anvender til at beskrive automatisering af arbejdsgange ved hjælp af softwarerobotter. Dette sker helt uden nogen systemintegration og med få, eller ingen ændringer i jeres nuværende it-landskab.

Devoteam Technology Consulting har mange års erfaring med automatisering af arbejdsgange, hvoraf RPA er et af de redskaber, vi tilbyder for at gøre din og dine kollegaers hverdag lettere. Vores tilgang er meget praktisk, hvilket gør, at I hurtigt får nogle redskaber, I kan arbejde videre med i jeres organisation.

Vores robotter bygges på software fra markedsledende teknologier som Automation Anywhere, Blue Prism og UiPath. Vi rådgiver, konfigurerer og implementerer dine processer og giver dig og dine medarbejdere en grundig undervisning, så I er godt klædt på til at håndtere RPA.

Vores ydelser inden for Robotic Process Automation

RPA foranalyse Er du i tvivl om, hvorvidt RPA er noget for dig? Giver det overhovedet mening at automatisere dine rutineopgaver? Er opgaverne for komplekse, eller er systemerne for ustabile? Sammen screener vi relevante processer og udarbejder et proceskatalog over egnede processer til automatisering. Formålet med dette forløb er at gøre jer i stand til at vurdere, om det giver værdi at tage yderligere skridt på automatiseringsrejsen.
Kom i gang med RPA Du er ikke i tvivl om, at RPA har potentiale i din virksomhed, og de første processer med automatiseringspotentiale er identificeret. Vores Proof of Concept (PoC) er markedets hurtigste og mest effektive måde at skabe indsigt i og viden om, hvorvidt Automation Anywhere, Blue Prism eller UiPath er løsningen på jeres problemer. Igennem en PoC demonstrerer vi, på få dage, hvordan én af jeres processer kan automatiseres.
Fra Proof of Concept til forankret RPA-initiativ Du har automatiseret de første arbejdsgange ved hjælp af RPA og fået organisatorisk opbakning til at skalere projektet, men er i tvivl om, hvordan det bedst organiseres. Vi hjælper dig med at tage det næste skridt videre fra PoC til produktion, forankring i virksomheden samt skabelsen af en god governance-struktur omkring RPA.
Skaler dit RPA initiativ Du har allerede RPA-automatiseret en del arbejdsgange, men savner en større forretningseffekt. Vi ser på muligheden for yderligere udbytte af RPA ved at kigge på nye forretningsområder og evt. ved udnyttelse af mere avancerede teknologier såsom big data og artificial intelligence (AI). Denne kombination af teknologier kan skabe en rigtig stor effekt.
Bots-as-a-service Vi sørger for, at dine robotter har det godt og leverer dét, der forventes af dem. Vi hjælper dig med at identificere fejl og får tingene på ret køl, hvis en robot har ”lagt sig syg”.
devoteam

Devoteam har et højt kvalificeret team af certificerede konsulenter i alle ovennævnte teknologier, der via deres kompetencer sikrer effektiv og hurtig implementering. Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for dig, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt

Jesper Holmegaard

Principal Sales Manager

Seneste nyt

Vores kerneydelser