Webinar: Et automatiseret (RPA) LEO Pharma

Rigtig mange virksomheder prøver i disse år kræfter med kontorrobotter og med at udbrede procesautomatisering i forretningen. Nogle lykkes med det, mens andre kæmper med en række udfordringer og barrierer. Hvad gør de der lykkes rigtigt, og hvilke faldgruber bør man søge at undgå?

Deltag på vores webinar d. 26. nov. kl. 15-16.30, og mød Morten Mollyhus, Automation Execution Lead hos LEO Pharma. Morten kommer og deler tankerne om en ambitiøs rejse mod et mere automatiseret LEO Pharma, en rejse de drog ud på for 1 ½ år siden. Satsningen og forventningerne er store. Hør, bl.a. om udfordringerne ved at skalere automatisering – særligt i en voldsomt reguleret industri, og hvordan de er lykkedes med det i LEO Pharma.

Derudover vil Business Automation Lead, Mikkel Kristiansen, give en kort indflyvning til at indføre governance i højt regulerede virksomheder, i brancher som fx pharma eller finans.

Er du mere RPA-interesseret?

D. 3. december afholder vi et lignende webinar, hvor vi har Region Midtjylland med som case. Hør, hvordan de har fjernet flaskehalsen i IT ved hjælp af RPA. Læs mere her.

Webinaret gennemføres gennem værktøjet Zoom. Zoom kræver ingen installation, blot en online forbindelse. Du kan med fordel downloade zoom-app’en på forhånd her: https://zoom.us/download – Efter tilmelding modtager du et link til online mødet. Du vil kunne følge både slides og foredragsholder undervejs, og det er også muligt at stille spørgsmål.

Vel mødt!

Praktisk information

  • 15:00:00
  • Webinar
2020/11/26 15:00:00 2020/11/26 16:30:00 Europe/Paris Webinar: Et automatiseret (RPA) LEO Pharma Rigtig mange virksomheder prøver i disse år kræfter med kontorrobotter og med at udbrede procesautomatisering i forretningen. Nogle lykkes med det, mens andre kæmper med en række udfordringer og barrierer. Hvad gør de der lykkes rigtigt, og hvilke faldgruber bør man søge at undgå? Deltag på vores webinar d. 26. nov. kl. 15-16.30, og mød […]
https://dk-technologyconsulting.devoteam.com/vores-arrangementer/webinar-et-automatiseret-rpa-leo-pharma/

Program

Kl. 15.00 – Velkommen v. Mikkel Kristiansen, Business Automation Lead, Devoteam Technology Consulting

Kl. 15.10 – Case: Et automatiseret LEO Pharma v. Morten Mollyhus, Automation Execution Lead hos LEO Pharma

Kl. 16.00 – Sådan får du implementeret governance i en højt reguleret virksomhed v. Mikkel Kristiansen, Business Automation Lead, Devoteam Technology Consulting

Kl. 16.30 – Afslutning

Kontakt

Mikkel Kristiansen

Business Automation Lead

devoteam