Webinar: De 6 former for digital innovation

D. 6. februar afholder vi et webinar, i samarbejde med Dansk IT, hvor vi sætter fokus på de 6 former for digitial innovation – som private og offentlige virksomheder kan igangsætte. Desuden diskuterer dette webinar, hvorfor det er vigtigere at fokusere på at øge sin digitale innovation, fremfor risikoen for at blive disruptet.

Digital innovation er kommet for at blive. Og digital innovation er langt mere end at give sit gamle system en ny brugergrænseflade. Det er en helt ny måde at arbejde på, baseret på en stor portefølje af nye digitale teknologier – og på tværs af hele ens organisation. 

Digital innovation er ikke en afløser for den digitaliseringsindsats, der gennem mere end 30 år er gennemført i virksomheder og i det offentlige. Den er et nyt udviklingsmæssigt afgørende supplement, som man som virksomhedsleder skal kunne organisere, styre og udnytte i tillæg til og samspil med den traditionelle digitalisering. 

Hvis man ønsker at være i front med digital innovation, så er der behov for at åbne for nye platforme og værktøjer, der kan understøtte ens digitale innovation. Og disse skal indtænkes i virksomhedens samlede forretnings- og it-arkitektur.

Vi gør opmærksom på, at tilmelding foregår via Dansk IT, og du bliver viderestillet til deres hjemmeside. Sidste tilmelding er d. 21. januar 2019.

Praktisk information

  • 09:00:00
  • DANSK IT
2019/02/06 09:00:00 2019/02/06 10:00:00 Europe/Paris Webinar: De 6 former for digital innovation D. 6. februar afholder vi et webinar, i samarbejde med Dansk IT, hvor vi sætter fokus på de 6 former for digitial innovation – som private og offentlige virksomheder kan igangsætte. Desuden diskuterer dette webinar, hvorfor det er vigtigere at fokusere på at øge sin digitale innovation, fremfor risikoen for at blive disruptet. Digital innovation er […]
https://dk-technologyconsulting.devoteam.com/vores-arrangementer/webinar-de-6-former-digital-innovation/
DANSK IT: Bredgade 25 A, 1260 København K

Program

De 6 innovationsformer, der bliver gennemgået er:

  • Supply chain innovation
  • Administrativ innovation
  • Kanalinnovation
  • Kundeinteraktionsinnovation
  • Value Proposition innovation
  • Produkt- og serviceinnovation

Kontakt

Søren Bronnée Sørensen

Viceadm. Partner

devoteam