Webinar: Business Automation (RPA) i Region Midtjylland har fjernet flaskehalsen i IT

Rigtig mange virksomheder prøver i disse år kræfter med kontorrobotter og med at udbrede procesautomatisering i forretningen. Nogle lykkes med det, mens andre kæmper med en række udfordringer og barrierer. Hvad gør de der lykkes rigtigt, og hvilke faldgruber bør man søge at undgå?

Netop Region Midtjylland har fuld gang i automatiseringsarbejdet! Efter etablering af ny teknologiplatform og ny operating model, er medarbejderne hos Region Midtjylland i dag i stand til selv at automatisere egne arbejdsgange. Trivielle manuelle arbejdsgange er forsvundet, og regionen har årligt sparet 40-50.000 timer. Ambitionen var at fjerne flaskehalsen i IT – det ser ud til at lykkes. Deltag på webinaret d. 3. december kl. 15-16.30 og mød Børge Knudsen, chef for kunder og support i Region Midtjylland, og hør ham fortælle om baggrunden for det succesfulde projekt.

Derudover vil Business Automation-ekspert, Rasmus Facius, fortælle nærmere om, hvordan man på dette store projekt har lavet en succesfuld integration til ITSM-platform.

Er du mere RPA-interesseret?

D. 26. november afholder vi et lignende webinar, hvor vi har LEO Pharma med som case. Hør om deres ambitiøse rejse mod et mere automatiseret LEO Pharma. Læs mere her.

Webinaret gennemføres gennem værktøjet Zoom. Zoom kræver ingen installation, blot en online forbindelse. Du kan med fordel downloade zoom-app’en på forhånd her: https://zoom.us/download – Efter tilmelding modtager du et link til online mødet. Du vil kunne følge både slides og foredragsholder undervejs, og det er også muligt at stille spørgsmål.

Vel mødt!

Praktisk information

  • 15:00:00
  • Webinar
2020/12/03 15:00:00 2020/12/03 16:30:00 Europe/Paris Webinar: Business Automation (RPA) i Region Midtjylland har fjernet flaskehalsen i IT Rigtig mange virksomheder prøver i disse år kræfter med kontorrobotter og med at udbrede procesautomatisering i forretningen. Nogle lykkes med det, mens andre kæmper med en række udfordringer og barrierer. Hvad gør de der lykkes rigtigt, og hvilke faldgruber bør man søge at undgå? Netop Region Midtjylland har fuld gang i automatiseringsarbejdet! Efter etablering af […]
https://dk-technologyconsulting.devoteam.com/vores-arrangementer/webinar-business-automation-rpa-i-region-midtjylland/

Program

Kl. 15.00 – Velkommen v. Mikkel Kristiansen, Business Automation Lead, Devoteam Technology Consulting

Kl. 15.10 – Case: Business Automation i Region Midtjylland har fjernet flaskehalsen i IT v. Børge Knudsen, chef for kunder og support, Region Midtjylland

Kl. 16.00 – Business Automation i tæt samspil med virksomhedens ITSM-platform v. Rasmus Facius, Automation Consultant, Devoteam Technology Consulting

Kl. 16.30 – Afslutning

Se en teaser på projektet hos Region Midtjylland her:

Kontakt

Mikkel Kristiansen

Business Automation Lead

devoteam