Skip to content

To stærke service management-konsulenthuse fusionerer

Devoteam Solutions og Globicon, der begge rådgiver og implementerer service management-løsninger, går nu sammen for at kunne dække en stigende efterspørgsel. Med 35 konsulenter bliver de tilsammen en konsulentvirksomhed, der er svær at komme udenom.

Med fusionen får Devoteams 20 service management-konsulenter selskab af Globicons 15 konsulenter i en ny fælles enhed; Devoteam | Globicon. Den nye enhed vil fortsat fokusere på service management-løsninger, men udvider sit fokus til at dække både enterprise og SMB-markedet samt flere service management-platforme med hver sin styrke.

Med 35 erfarne konsulenter med solide kompetencer inden for service management intensiverer vi nu konkurrencen på et marked, der er i vækst. Vi kommer sammen til at kunne tilbyde rådgivning om de forskellige platforme og implementering af nogle solide etablerede løsninger” udtaler Henrik Madsen, CEO for Devoteam | Globicon.

Markedet for service management er i vækst, fordi flere områder har fået øjnene op for den procesorienterede tilgang, som it-området længe har anvendt. Det betyder, at service management-løsninger er blevet relevante for flere områder end it, herunder HR og Facility services.

En del af konsolideringsbølgen

Med fusionen bliver Devoteam | Globicon et billede på den konsolideringsbølge, der er i gang; Man styrker kerneområderne og samler de stærke kompetencer i specialiserede enheder.

”Siden vores etablering i 2007 er det gået stærkt. Særligt de senere år, hvor vi har oplevet en voldsom vækst til i dag, hvor vi som virksomhed er klar til det næste store skridt. Fusionen med Devoteam giver os en helt anden styrke på tværs af platforme, teknologier og organisation. Hertil kommer, at vi og vores kunder får tilgang til nogle af Danmarks førende Business Consulting-konsulenter. Vi har før arbejdet sammen, og vi ved, at de er en stærk spiller, som vi deler mange værdier med. Devoteam er en moden organisation med et internationalt set-up, hvor vi i Globicon er en mindre, men meget nytænkende virksomhed. Sammen kan vi skabe en organisation, der er yderst konkurrencedygtig og klar til at vokse” udtaler Petar Kadijevic, én af de fire tidligere ejere af Globicon.

Multileverandørstrategien bliver udvidet

Devoteam har en stærk position på ServiceNow og CA. Med en multileverandørstrategi er de konstant på udkig efter forskellige platforme, der med hver sin styrke kan give deres kunder den mest optimale løsning. Med til fusionen bringer Globicon en stærk position på HP (Hewlet Packard Enterprise) og den nye serviceplatform på markedet, Cherwell.

”Vi ser et stort potentiale i Cherwell, som er en cloud- eller on-premise-baseret løsning, der passer godt til SMB markedet, da den er let at implementere og relativt billig. Den giver også gode muligheder for særligt tilpassede løsninger til den enkelte virksomhed. Det er dog vigtigt at bemærke, at ønsker man en solid enterprise løsning, så er det stadig ServiceNow og HP, der er de førende brands” siger Henrik Madsen.

Devoteam Solutions direktør, Henrik Madsen, bliver direktør for den nye enhed, Devoteam | Globicon, mens de fire stiftere og ejere af Globicon; Petar Kadijevic, Jeppe Gotha Jørgensen, Michael Kristensen og Thomas Olsen flytter med over i det nye selskab, hvor de får væsentlige roller.

For mere information kontakt venligst:

Henrik Madsen, Direktør Devoteam Solutions
henrik.madsen@devoteam.com, 3112 3503
Petar Kadijevic, Partner og ejer af Globicon
pk@globicon.biz, +45 3191 2020.

Om Devoteam Solutions

Devoteam Solutions hjælper offentlige og private virksomheder med rådgivning om og implementering af markedets førende løsninger til understøttelse af forretnings- og it-processer. Med fusioneringen med Globicon er de 35 konsulenter med base i hhv. København og Aarhus.  Devoteam | Globicon er en uafhængig del af Devoteam Danmark.

Devoteam bistår offentlige og private virksomheder med deres digitaliseringsdagsorden. I Skandinavien er de 250 konsulenter specialiseret i informationsteknologier og gennemførelse af digitaliseringsprojekter. Devoteam hjælper sine kunder med procesoptimering af forretningen og etablering af nye digitale services. Desuden hjælper de it-afdelingerne med effektivisering og omstillingen til den nye virkelighed.

Devoteam Danmark er en del af Devoteam Group, der er repræsenteret i godt 20 lande med i alt godt 4.000 konsulenter. Devoteam er børsnoteret i Paris. Du kan læse mere om Devoteam på http://www.devoteam.dk/.

Om Globicon

Globicon så dagens lys i 2007, da fire erfarne service management-specialister oprettede en virksomhed med fokus på både teknisk og forretningsmæssig knowhow. Sidenhen er de vokset til et af Nordens fagligt bedste konsulenthuse inden for service management. Konsulenterne har en bred vifte af kompetencer inden for bl.a. rapportering, programmering, forretningsprocesser og implementering og har løst opgaver for kunder som Danske Bank, JN Data, Codan samt en række offentlige kunder.

Globicon blev kåret som Gazellevirksomhed af Børsen i 2013. Du kan læse mere om Globicon på http://www.globicon.dk/.