Skip to content

Offentliggørelse af årets nomineringer til ’Service Management-prisen 2020’

Det er en stor fornøjelse at offentliggøre årets nomineringer til ’Service Management-prisen 2020’.

Prisen gives til den virksomhed eller organisation, som har udmærket sig ved at gennemføre et service management-projekt med excellence. Der lægges vægt på den gode historie og de gode erfaringer, som kan bringes videre til andre, som står overfor et lignende projekt.

De nominerede er:

LEGO

LEGO har implementeret en ServiceNow-løsning på et skyhøjt teknisk niveau. Den agile tekniske implementering har matchet deres ambitionsniveau, og global support står i dag med et stærkt funderet team, hvor man undervejs har fokuseret meget på opbygning af egne kompetencer i løbet af projektet.

Alm. Brand

Alm. Brand gik i december 2019 live med ny ITSM-løsning fra Jira Service Desk, implementeret på bare tre uger. Projektet har haft smæk på, og er en fortælling om ITIL®’s 9 guiding principles, og hvordan det kan betale sig at have mod til at starte småt og skære ind til benet. Med implementeringen har Alm. Brand valgt at gå bort fra assignmentgrupper og i stedet fokusere på, at fejl kredser om deres CMDB. Som resultat er Alm. Brand gået fra et push mindset til et pull mindset, hvor medarbejderne selv trækker de sager til sig, som de kan løse.

ITIL® is a registered trade mark of AXELOS Limited

Novo Nordisk

Novo Nordisk har gennemført global og agil udrulning af ServiceNow på bare 10 måneder. Projektet er kommet i mål både inden for tid og leverance, båret igennem af stort teamwork. Alt i alt – et projekt af høj kvalitet.


Vinderen af årets Service Management-pris kåres på vores årlige konference, Service Management Netværksforum, der afholdes d. 1. april, på Marienlyst Strandhotel. Dagen er proppet med faglig indspark og ikke mindst god tid til erfaringsudveksling og netværk. Vi har tilmed yderst inspirerende og aktuelle cases på programmet. Glæd dig bl.a. til indlæg fra LEGO, VIKING, Københavns Kommune, Alm. Brand, LEO Pharma og Region Nordjylland.