Skip to content

Fart på rekrutteringen hos Devoteam

Mød vores nye kollegaer

Der er fart på rekrutteringen hos os, og det er en stor fornøjelse at byde velkommen til hele otte nye kollegaer, som skal bidrage til vores stærke vækstambitioner. Mød dem her:

Peter Frederiksen

Peter Frederiksen er tiltrådt som ny Principal Consultant. Peter har over 20 års erfaring i it-branchen, og kommer senest fra en stilling som Senior Advisor hos Scheel & Bjerre, hvor han har arbejdet med digitalisering, strategi, sikkerhed og arkitektur. I sin nye stilling hos os bliver Peter en stærk forøgelse af teamet Infrastructure, Cloud & Service Management. Han er uddannet cand.merc.dat. fra Copenhagen Business School.

 

Clara Bang

Clara Bang er tiltrådt som Consultant. Hun kommer senest fra Ørsted, hvor hun var ansat som studentermedhjælper i udbuds- og konkurrenceret. I sin nye stilling hos Devoteam bliver Clara en del af teamet Tender & Contract Management, hvor hun skal beskæftige sig med udbud og kontrakthåndtering. Sideløbende med konsulentlivet hos os, læser Clara en kandidat i erhvervsjura på Copenhagen Business School.

Rune Wittchen

Rune Wittchen er tiltrådt som Senior Consultant. Han kommer senest fra en stilling som Data Consultant hos TietoEVRY, hvor han primært beskæftigede sig med ESDH-systemet Public360. I sin nye stilling hos os bliver Rune en del af Data Science-teamet, hvor han bl.a. skal hjælpe virksomheder med at blive datadrevet og skabe værdi ud af data. Rune er uddannet Cand.it i Digital Innovation og Management fra ITU med fokus på Big Data, Machine Learning og datavisualisering.

 

Sang Truong

Sang Truong er tiltrådt som ny Consultant. Sang har senest arbejdet hos Arvato Finance som Support & Integration Specialist. Forinden arbejdede han som IT Consultant hos NNIT i Prag. I den nye stilling hos os bliver Sang en del af ServiceNow-teamet, hvor han skal bistå kunder med effektiv drift og implementering af IT Service Management. Han er uddannet datamatiker og webudvikler fra UCN Aalborg. 

Mads Bjerre

Mads Bjerre er tiltrådt som Senior Consultant. Mads er ekspert inden for informationssikkerhed og kommer som partner fra rådgivningsvirksomheden Scheel og Bjerre, hvor han har transformeret sikkerhedsorganisationer og haft succes med at modne kunders arbejde med informationssikkerhed. Forinden har han fungeret som Senior Consultant i Risk Advisory hos KPMG. I sin nye stilling hos os bliver Mads en del af Risk & Security teamet, hvor han skal styrke virksomheders informationssikkerhed inden for områderne risk, compliance og security automation. Mads har en kandidat i revision og regnskab fra Copenhagen Business School

Mathias Lauridsen

Det er også en stor fornøjelse at annoncere vores nye studentermedhjælper, Mathias Lauridsen, i Tender & Contract Management-teamet. Mathias afsluttede i sommer sin bachelor i erhvervsøkonomi og jura (Cand.Merc.jur), og er nu godt i gang med sin kandidat. Mathias har tidligere arbejdet i Nordea med investeringsrådgivning, og er nu klar til at bruge sine kræfter på udbud i Devoteam.

Nicole Mørck

Nicole Mørck er tiltrådt som HR & Facilities Coordinator og kommer senest fra en stilling som Executive Assistant for bestyrelsen hos ISS A/S. Hun får en central rolle i vores HR & Facilities team, hvor hun bl.a. skal bidrage til Devoteams vækstambitioner og være med til at styrke og fremme Devoteam-kultur og værdier. Derudover får hun ansvaret for den daglige drift af huset. Nicole har en kandidat i psykologi fra Aarhus Universitet med speciale i arbejds- og organisationspsykologi.

Anita Pedersen

Anita Pedersen er tiltrådt som Consultant. I sin nye stilling hos Devoteam bliver hun en del af ServiceNow-teamet i Aarhus, hvor hun skal rådgive virksomhedens jyske kunder inden for Service Management. Hun skal primært beskæftige sig med ITSM-løsningen ServiceNow, som hun også allerede er certificeret i. Anita er nyuddannet og har en bachelor i Datalogi fra Aarhus Universitet.

Vil du med på holdet?

We are hiring! Devoteam er kendetegnet ved en virksomhedskultur med en række stærke og bærende værdier. Fundamentet er tillid, respekt, forståelse, åbenhed, fleksibilitet og hjælpsomhed, samt faglig stolthed omkring de ting, vi arbejder med. Hos os får du mulighed for at udvikle dig og vokse i et agilt og ambitiøst miljø. Lyder det som noget for dig, så send os gerne din ansøgning i dag.

 

Hjertelig velkommen alle sammen!