Skip to content

Devoteam Technology Consulting overtager Westergaard A/S’ ServiceNow praksis, og udvider dermed med flere specialister

Konsulenthuset Devoteam investerer endnu engang betydeligt i videreudvikling af deres ServiceNow forretning. Med overtagelsen af Westergaards ServiceNow praksis demonstrerer Devoteam Technology Consulting signifikant deres stærke position i markedet.

Børsnoterede Devoteam Group, der på tværs af Europa og Mellemøsten arbejder med offentlige institutioners og private virksomheders digitale transformation, meddeler i dag, at de overtager Westergaards ServiceNow praksis. Købsbeløbet er fortroligt.

Opkøbet blev realiseret d. 31. december 2019, hvor Westergaards nuværende ServiceNow praksis herefter indgår i Devoteams portfolio af kunder.

Demonstration af position i markedet

CEO i Devoteam Technology Consulting, Henrik Madsen, betegner opkøbet som endnu et naturligt skridt for at kunne dække markedets stigende efterspørgsel:

Med tilførslen af flere erfarne konsulenter med solide kompetencer inden for service management intensiverer vi endnu engang konkurrencen på et marked, der er i vækst, udtaler Henrik Madsen, CEO for Devoteam Technology Consulting.

Vi er meget trygge ved at give vores ServiceNow-medarbejdere og -kunder videre til Devoteam Technology Consulting, siger adm. direktør i Westergaard, Steen Sverker Nilsson.

Ifølge Steen Sverker Nilsson vil Westergaard med salget fokusere på sin kerneforretning, som er IT Service Management kurser og rådgivning

Udvidelse af ServiceNow position

Det er ikke nyt for Devoteam Technology Consulting at købe op i markedet. Tilbage i 2016 fusionerede de med Globicon, og skabte Skandinaviens største konsulenthus inden for Service Management.

Markedet for Service Management er i vækst, fordi flere områder har fået øjnene op for den procesorienterede tilgang, som it-området længe har anvendt. Det betyder, at service management løsninger er blevet relevante for flere områder end it, herunder HR og Facility Services.

’’Vi byder de nye kunder og konsulenter varmt velkommen’’, udtaler Henrik Madsen.