Skip to content

15 nye profiler hos Devoteam

Vi har en ordentlig stak nyansættelser at annoncere, så hold nu fast. I sidste måned kom der 7 nye, men det topper vi her i september med hele 15 nye kollegaer. Mød dem her!

Hans From

Hils først på Hans, som er tiltrådt som ny Senior Consultant. Hans kommer fra leverandørsiden, hvor han senest har været Senior Business Consultant hos Tieto. Her har han bl.a. arbejdet med digitalisering af arbejdsgange, forretningsanalyser og projektleverancer på ESDH-området. I sin nye rolle hos Devoteam bliver Hans en del af teamet Information Management & ECM. Hans er uddannet Cand.it fra Aalborg Universitet.

Salban Karuvalthamby

Det er også en stor fornøjelse at byde velkommen til Salban Karuvalthamby, som er ny Consultant i ServiceNow-teamet i Aarhus, hvor han skal beskæftige sig med IT Service Management. Han er nyuddannet Cand.it fra Aarhus Universitet, og har ved siden af studiet arbejdet som instruktør på Aarhus Universitet i projektledelse og kravspecifikation for kandidatstuderende. Salban har også erfaring inden for sundhedssektoren, hvor han har fungeret som UX Designer hos APPlab på Aarhus Universitetshospital.

 

Thomas Vinther

Vi har også ansat Thomas Vinther, der er tiltrådt som ny Business Director. Thomas har mangeårig erfaring fra leder-, analyse og projektlederstillinger i den offentlige sektor og besidder et bredt spektrum af it-kompetencer. Thomas kommer fra en stilling som partner hos konsulentfirmaet Spitze & Co med særligt fokus på Knowledge Management og projektledelse i større organisationer. Hos Devoteam bliver Thomas en del af teamet Digitalisation, Strategy & Analysis, hvor han skal bistå organisationer med den digitale dagsorden. Thomas har en kandidat i Statskundskab fra Aarhus Universitet.

 

Rakesh Panda

Vi udvider også ServiceNow-teamet med Rakesh, som er ansat som ny Consultant inden for Service Management. Rakesh er en teknisk stærk profil, og har senest været webudvikler hos MeetinVR. Rakesh har mere end 10 års erfaring med at designe og implementere enterprise webapplikationer. Uddannelsesmæssigt har han læst BTECH, EEE ved National Institute of Technology fra Tiruchirappalli (Indien).

 

Simon Stubben 

Dernæst har vi ansat Simon Stubben, som ny Senior Consultant i teamet Architecture & Application Development. I sin nye stilling skal Simon rådgive kunder inden for digital strategi, agile processer og it-arkitektur. Han har senest været Development Director hos Utopia Music, hvor han spillede en væsentlig rolle ift. virksomhedens applikationsstrategi og arkitektur for web- og blockchain-produkter. Simon er uddannet Cand.polyt., Management fra Danmarks Tekniske Universitet.

 

Savannah Janke

I Tender & Contract Management-teamet beriges vi med Savannah Janke, som er ny studentermedhjælper. Sideløbende med jobbet studerer Savannah på sit sidste år af Cand. Merc. (jur) og har via både tidligere studiejobs og studie fået oparbejdet en god forretningsforståelse, samt stærk faglig profil inden for udbudsret og kontrakter, som vi i den grad kan bruge her i Devoteam. Savannah kommer fra et tidligere studiejob hos IF Insurance.

Amalie Reinholt Petersen

Kontoret i Aarhus bliver beriget af en praktikant, Amalie Reinholt Petersen, som i forbindelse med 5. semester af hendes studie vil være tilknyttet Aarhus kontoret fuldtid. Amalie er pt. i gang med en Bachelor of Business Economics and IT på Business Academy Aarhus. Amalie får en praktisk indføring i, hvad det vil sige at være konsulent i et hus som Devoteam og skal samtidig bidrage til vores mange aktiviteter/events i Aarhus. 

Kai-Morten Rosendahl

Det er en stor glæde, at en stærk profil vender tilbage til Devoteam (tidligere HNCO). Kai-Morten er ny Business Director hos Devoteam, efter en afstikker til bl.a. SAP-huset Itelligence A/S, hvor han var Director, Project Management. Forinden har han fungeret som Nordic Quality Director hos SAP. Hos os bliver Kai-Morten en del af ERP-teamet, hvor han med sin tunge profil skal drive virksomhedens opbygning af rådgivningsydelser omkring SAP. Kai-Morten har en MBA fra Henley Management College.

Lennart Johansson

Vi har også fået en ny Principal i ServiceNow-teamet, Lennart Johansson. Lennart kommer senest fra en stilling som Senior Project & Portfolio Management Consultant hos CA Technologies, hvor han bl.a. har implementeret og customiseret deres PPM værktøj Clarity. Hos os skal Lennart være med til at opbygge forretningsområdet IT Business Management (ITBM) inden for ServiceNow. Lennart er uddannet Cand.merc.IT, Business Economics and Computer Science fra CBS.

Nicolai Krüger

Vi forøger også vores RPA-team med Nicolai Krüger, som er ny Senior Consultant. Nicolai har senest været Senior Associate RPA Developer hos PWC, hvor han har beskæftiget sig med udvikling & automatisering af processer samt teknisk undervisning inden for diverse RPA-løsninger, herunder UiPath og Automation Anywhere. Nicolai bliver en stærk forøgelse til teamet, hvor han skal bistå kunder med effektiv implementering af RPA. Nicolai har en bachelor i Computer Software Engineering fra IT-Universitet i København.

Jannick Guldbrandt

ServiceNow-teamet får også følgeskab af Jannick, som er ansat som ny Consultant. Han kommer senest fra en stilling som studentermedhjælper hos EG A/S, hvor han primært beskæftigede sig med GDPR og datasikkerhed. Sideløbende var han IT Manager hos Lejernes Frie Retshjælp, hvor han varetog optimering og implementering af it-systemer og nye tiltag. Hos Devoteam skal Jannick arbejde med ITSM-implementeringer, herunder GDPR-processer. Jannick er nyuddannet og har en kandidat i it-ledelse fra Aalborg Universitet.

Mathias Roer Højgaard

I RPA-teamet har vi også ansat Mathias Roer Højgaard som er ny Consultant. Mathias er for nylig dimitteret som cand.merc.it i Business Administration and Information Systems fra Copenhagen Business School. Sideløbende med studiet arbejdede han som studentermedhjælper hos Implement Consulting Group. Hos Devoteam skal Mathias bidrage med effektiv implementering af Robotic Process Automation.

I Dreamteam har vi ansat tre nye studentermedhjælpere

Gustav Franck

Mød først Gustav, som er en af vores nye studentermedhjælpere. Gustav er i fuld gang med sin bachelor i Data Science på IT Universitetet. Før sin bachelor var Gustav i praktik hos Anthill Ventures i Hyderabad, Indien, hvor han beskæftigede sig med virksomhedens etablering af en kollaborativ venture investeringsplatform/portal.

Sebastian Hjelt

Vi er også rigtig glade for at annoncere ansættelsen af Sebastian, som ligeledes er ny studentermedhjælper. Sideløbende med jobbet er Sebastian i færd med sit kandidatstudie i Digital Innovation & Management på IT Universitet. Han har en bachelor fra CBS i European Business. De seneste to år har han været studentermedhjælper hos SnappCar, en startup bildelingsudbyder, hvor han bl.a. arbejdede med implementering af virksomhedens CRM og regnskabssystem samt udvikling af virksomhedens forretningsmodel.

Nikolaj Leongard

Derudover er Nikolaj Leongard også tiltrådt rollen som studentermedhjælper. Han har netop afsluttet sin bachelor i Information Management på CBS, og er påbegyndt sin kandidat i Business Administration Information Systems – Digitalization (Cand.merc.IT) på CBS. Nikolaj har arbejdet som studentermedhjælper hos Patent- og Varemærkestyrelsen, hvor han har arbejdet med webkommunikation. Her har han ledet konstruktionen af en ny hjemmeside, med tilrettelæggelse af anvendelse, prioritering af ændringer mm. Desuden har han udarbejdet webdesign samt informationsstruktur for hjemmesiden jegvælgerægte.dk – en side der er drevet af Ministeriernes Netværk mod IPR-krænkelser.

 

Hjertelig velkommen alle sammen.