Købstædernes Forsikring udtalelse

Da Købstædernes Forsikring i slutningen af 2017 skulle tage beslutning om nyt service management system, stod valget hurtigt mellem TopDesk og Cherwell.

Ifm. beslutningsprocessen henvendte vi os til Devoteam for at få et større overblik over både økonomi samt funktionalitet i Cherwell. Devoteam blev valgt, da jeg fra tidligere ansættelse har haft et fremragende samarbejde igennem mere end 15 år med Globicon (senere Devoteam).

Cherwell blev i sidste ende valgt, og vi besluttede at lade Devoteam supportere os til implementeringen.

Om end Cherwell er kendt for at være hurtigt at implementere og nemt at tilrette, var projektets deadline relativt ambitiøs med en fuld udskiftning af værktøj til understøttelse af Incident Management, Service Request, Change Management, CMDB, AD integration, Automation samt en brugerportal med omfangsrigt service katalog. Heldigvis var det alligevel muligt at opnå i løbet af kun et par måneder p.g.a. Devoteams indgående kendskab til værktøjet og deres agile tilgang til implementeringen.

Da Cherwell Service Management er ”codeless”, har Devoteam også hjulpet med uddannelse af interne ressourcer, så vi selv i større og større omfang er i stand til at varetage mindre tilretninger.

Inden for den nærmeste fremtid står Købstædernes Forsikring over for at sikre forankringen af Cherwell platformen ved at implementere nogle af vores ”Beyond IT” forretnings processer, såsom Facility, HR, mm.

Niels Samson
IT proces Arkitekt, Købstedernes Forsikring

devoteam